Jaarvergadering 2021

Ook dit jaar kunnen we i.v.m. de corona en al zijn beperkingen geen jaarvergadering organiseren . De kascontrole over 2020 is goedgekeurd door de kascommissie en alles is op orde . Als er leden zijn die toch een kijkje willen nemen in de stukken , graag even contact opnemen met onze penningmeester . Voor verdere vragen ,mag je altijd contact opnemen met mij . hopen op snel betere en gezonde tijden .

m.v.g. Ben Faessen

Nieuwe samenstelling bestuur

Nieuwe samenstelling bestuur per : 30-03-2021

Voorzitter – Ben Faessen

Penningmeester – Peter Giesberts

Secretaires – Rob Vanlier

Bestuurslid – Leonie de Swart

Bestuurslid – Dynie Huys

Bestuurslid – Armand Wynans

Willy bedankt .

Willy Martens heeft besloten om te stoppen als secretaires en bestuurslid van p.v. plank gaes .Hij heeft zich jaren lang ingezet voor de vereniging ,en heeft samen met Jolanda vele fiets en wandeltochten georganiseerd ,en met veel succes . Willy bedankt namens alle leden en het bestuur .

Ben

ijsbon clevers

in verband met het coronavirus en alle beperkingen die daar bij komen , kunnen ook wij voorlopig geen activiteiten organiseren .

Als bestuur willen we toch nog iets doen voor jullie ,Voor elk lid hebben we een bon van 20,= euro die vrij te besteden is bij clevers ijs . deze willen we jullie toesturen .

. BLIJF VOORAL GEZOND >

Tips voor nieuwe activiteiten 2021

Na een jaar vol geslaagde activiteiten , zijn we op zoek naar nieuwe ideeën  voor het volgend jaar .

Tips zijn van harte welkom : leuke of spannende activiteiten : een  locatie voor een betaalbare Feestavond . Stuur even een mail naar ons en wij bespreken dat op de volgende bestuursvergadering.

Alvast bedankt ;Ben Faessen

einde kortingpasjes

Privacy – Beleid

EINDE KORTINGPASJE P.V.

Dit jaar gaan we niet meer werken met kortingpasjes van de personeelsvereniging .

unieke aanbiedingen op de website die alleen toegankelijk zijn voor onze leden ,en kunnen inloggen met een PV gebonden login. kortingen op = vakantie huizen- hotels -bedrijfsfitness- pretparken -bioscoop-dierentuinen -enz. GA SNEL KIJKEN OP WWW.KORTINGENACTIE-ZUID.NL en log in met de volgende gegevens; inlognaam ; pv990 wachtwoord ; welkom5302 veel succes ; Willy Martens